Voyage to Creation

In december 2019 voert TOL een heel bijzonder project uit: een oratorium, gecomponeerd door onze dirigent Jeppe Moulijn, waarin hij Darwin en de bijbel dichterbij elkaar brengt. We werken samen met 4 fantastische koren: Leiden English Choir, het Kamerkoor CM, het Leiderdorps Kamerkoor en het Leids Projectkoor.

Ter gelegenheid van het project zijn er twee speciale nieuwsbrieven verschenen, met daarin leuke Voyage-weetjes: Nieuwsbrief 1 (januari 2019) en Nieuwsbrief 2 (november 2019). Bekijk ook het Voyage-promotiefilmpje.

Benieuwd naar de achterliggende gedachten van Jeppe Moulijn toen hij dit spectaculaire oratorium componeerde? Lees dan voorafgaand aan het concert de speciale reisgids. Dan komen de bijbehorende beelden van Darwin’s reis met de Beagle pas echt tot leven. Hoor de zeekat en de mastodontenmars!

De crowdfunding om dit kostbare project mogelijk te maken is inmiddels afgelopen. Op voordekunst.nl kunt u het crowdfundingsfilmpje nog eens terugzien. Met hulp van 147 donateurs € 10.497 is er opgehaald, een prachtig bedrag waarmee de wereldpremière van Voyage to Creation mogelijk wordt gemaakt. Hartelijk bedankt voor uw steun!

Heeft u de crowdfunding gemist en wil u het project alsnog graag steunen, dan is uw bijdrage nog steeds meer dan welkom op NL70INGB0005608367 t.n.v. Toonkunstorkest Leiden.

De concerten zijn op:

Mede mogelijk gemaakt door: